Categorieën
nieuws

Website Ultraplatform tijdelijk uit de lucht

De website van Ultraplatform is op dit moment niet bereikbaar. De provider heeft de website uit de lucht gehaald omdat de beveiliging verouderd was. De website van Ultraplatform wordt binnenkort geïntegreerd in de vernieuwde website van Ultraned. Op dit moment wordt er achter de schermen druk gewerkt om Ultraned een broodnodige facelift te geven. De vernieuwde website krijgt een modernere lay-out en er kunnen foto’s op worden geplaatst. De informatie over Ultraplatform krijgt een plekje op het vernieuwde Ultraned in een apart gedeelte.

Mark de Boer is bezig om de website van Ultraplatform weer werkend te krijgen om een goede overgang van de huidige website van Ultraplatform naar het vernieuwde Ultraned te garanderen. Mochten er in de tussentijden vragen zijn over het selectiebeleid dan kunnen die aan mij gesteld worden via een persoonlijk bericht op Facebook of per mail thun007(at)home.nl

Onder aan dit artikel staan de links naar alle artikelen die op Ultraned zijn verschenen over EK’s en WK’s en het Nationaal Kampioenschap 24 uur in de periode 2018-2019.

Henri Thunnissen